Behandlinger

Mange klienter har ofte været igennem det etablerede system, og har eventuelt fået dæmpet symptomer medicinsk, hvilket er godt og ofte også en nødvendighed, men dog uden at have fået løst selve problemet.

Med Kranio-Sakral terapi og Heilpraktik er der andre behandlingsmetoder- og alternativer. Er du i tvivl, om det kunne være en mulighed for dig og relevant for din udfordring, så tag endelig kontakt til mig for en uforpligtende samtale.

Kranio-sakralterapi

Læs mere

Heilpraktik

Læs mere

Behandling af spædbørn

Læs mere

Infrarød sauna

Læs mere

Heilpraktik

Sådan virker mine behandlinger

Er der skævheder i kroppen og dermed skelettets stilling, kan nerverne blive afklemt, og spinalvæsken, der løber i kraniets hinder og fortsætter ned langs rygraden til korsbenet, blive hindret i at løbe frit. Er nerver og blodkar klemt i nakken, kan nerven, der bl.a. er essentiel for at kroppen kan slappe af og fordøjelsen virker, være påvirket.

Ligeledes vil den belastede blodforsyning have indflydelse på tilførslen af ilt og næring til hjernen, hvilket kan komme til udtryk ved træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær.

Skævheder i ryggen kan klemme spinalnerverne, der udgår fra rygmarven med forsyning til arme og ben og give smerter og forstyrrelser, såsom frossen skulder, musearm, tennisalbue, ischiassmerter mv. Skævheder og spændinger i muskulaturen kan være selvforstærkende, og holde på hinanden.

Derved kan der opstå problematikker omkring tarmsystemet og organerne, hvilket kan opleves særdeles generende og endda invaliderende. Eksempler herpå kan være forhøjet blodtryk, sure opstød, åndedrætsbesvær, overproduktion af stresshormonet kortisol, forstoppelse og/eller diarré, inkontinens, impotens, kraftige menstruationssmerter, fertilitetsproblemer mv.