Cookie- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik for camillaberg.dk

Jeg opfylder naturligvis kravene til sikker opbevaring af de personlige data, jeg har registreret om dig, helt i tråd med persondataforordningen pr. 25. maj 2018. Herunder kan du læse, hvilke data jeg opbevarer, og du kan læse, hvordan du forholder dig, hvis du vil ændre på noget, slettes helt fra mit system eller klage.

Min hjemmeside leveres i samarbejde med Annegaard. Jeg har en databehandleraftale med mine relevante samarbejdspartnere, som passer godt på dine evt. elektroniske spor og oplysninger.

Kontakt via e-mail

Hvis du kontakter mig via e-mail, skal du vide, at e-mail ikke nødvendigvis er et sikkert medie. Jeg anvender ikke sikker e-mail, da det er meget omstændeligt, og det skal du være opmærksom på, hvis du sender mig private eller personlige informationer.

Har du sendt mig personlige oplysninger på mail – og hvis jeg vurderer, at det er relevant i forhold til en evt. behandling – gemmer jeg disse informationer i mit mail-system, mens korrespondancen står på. Efterfølgende slettes korrespondancen.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke informationer jeg har registreret omkring dig, ligesom du til enhver tid kan bede om at få dine data slettet helt fra mit system. Kontakt mig på mail@camillaberg.dk.

Vær dog opmærksom på, at bogføringsloven kræver opbevaring af oplysninger i fem regnskabsår. Hvis du ikke synes, jeg passer godt nok på dine data, eller ikke synes, jeg reagerer korrekt på en henvendelse omkring dine data, har du mulighed for at klage til Datatilsynet.

 

Cookies