Jeg tilbyder

Kranio-Sakral terapi til spædbørn

Hvordan kan Kranio-Sakral terapi hjælpe dit barn?

Jeg tilbyder én behandling helt gratis til dit lille barn, indenfor den første måned efter barnet er født. Behandlingen er meget blid, og er i mange tilfælde ganske kort, omend jeg giver mig god tid i kontakten til dig og dit barn. Under fødslen bliver barnet helt naturligt presset, vredet og i nogle tilfælde trukket ud, hvilket selvfølgelig er en stor belastning for kraniet og den lille krop, og kan afstedkomme skævheder og spændinger. Kraniet kan klemme hjerne, nerver og hinder, som kan medføre megen uro og gråd. Ved ganske blidt at rette skævheder i rygsøjle og kranie op på det lille barn, kan afklemte nerver afhjælpes, og det lille barn slapper af og finder ro. Det værste der kan ske ved en sådan behandling er, at der ingenting sker. Og så er det måske noget andet, der er på færde.

Der er altid plads og tid til at skifte eller amme, og begge forældre er mere end velkomne til at være med. Jeg vil anbefale at større søskende ikke er med, da behandlingen kræver helt ro.

Heilpraktik

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe eller skrive til mig, hvis du er i tvivl om hvorvidt Kranio- Sakral terapi vil kunne hjælpe dit barn. Du finder mine kontaktinformationer herunder.

Priser

Der er afsat 90 minutter pr. behandling af voksne inklusive journalskrivning. For børn og baby kortere tid, da deres krop ikke tåler den samme mængde behandling.

Du kan købe klippekort til tre gange. Studerende og pensionister får 10% rabat på KST/Heilpraktik – husk studiekort.

Pr. behandling / 3 behandlinger
Voksne
700,- / 1.950,-
Unge 13-17 år
600,- / 1.650,-
Børn 2-12 år
500,- / 1.350,-
Baby
300,- / 800,-

Vil du se ledige tider?

Jeg tilbyder et trygt, tillidsvækkende og roligt miljø, og jeg er ydmyg overfor det ansvar, der ligger i at behandle andre. Book tid herunder.