Jeg behandler dine udfordringer med

Kranio-Sakral terapi

Hvad er Kranio-Sakral terapi?

Kranio-Sakral terapi er en meget blid behandlingsform, og du vil ikke opleve noget smertefuldt eller nogen hurtige bevægelser. Med forskellige teknikker retter jeg skævheder i kranie, rygsøjle og korsben op; skævheder, der belaster centralnervesystemet.

Vi bruger kun de teknikker, som du føler dig tilpas ved. Du ligger på en blød briks på ryg eller mave, med tæppe på og blid musik i rummet.

Ved mange af de teknikker jeg bruger, kan man beholde sit tøj på. Ved andre er det mest optimalt at tage blusen af, og hvis du finder det ubehageligt, finder vi sammen ud af andre muligheder. Du beholder altid dit undertøj på.

Heilpraktik

Sådan foregår en behandling

De fleste finder dyb ro under behandlingen, og mange falder i søvn. Nogle vil opleve en følelsesmæssig reaktion eller forløsning.

Inden behandlingen

Du kan booke tid online eller ved at ringe eller skrive en SMS til mig på 20 40 62 30. Er det første gang du besøger min klinik, har du mulighed for at fortælle mig, om du kommer med en bestemt problematik. Vi kan enten tale sammen i telefon, du kan skrive en kommentar ved tidsbestilling, eller du kan sende mig en mail.

Jeg skriver journal på alle behandlinger, hvilket er lovpligtigt. På den måde sikrer jeg ydermere, at vi ikke skal bruge tiden på at gentage tidligere samtaler, og at vi begge kan følge udviklingen i behandlingen. Alle krav til GPDR vil være opfyldt.

Jeg bor i landlige omgivelser, og det er her i min klinik behandlingen foregår. Der går offentlig transport til døren, og er du i bil, er der parkeringsmuligheder på matriklen. Du finder klinikken ved at følge skiltningen i gården. Kommer du før tid, og er døren lukket til klinikrummet, kan du vente i venteværelset, til jeg er klar til at tage imod dig. Der er også mulighed for at komme på toilet. Du betaler enten kontant eller med MobilePay efter endt behandling, inden du forlader klinikken.

Det er ikke nødvendigt at medbringe lagen eller håndklæde, og jeg bruger ikke nogen former for olier ved behandlingen.

Selve behandlingen

Kranio-Sakral terapi er en meget blid behandlingsform, og du vil ikke opleve noget smertefuldt eller nogen hurtige bevægelser. Med forskellige teknikker retter jeg skævheder i kranie, rygsøjle og korsben op; skævheder, der belaster centralnervesystemet. Når centralnervesystemet er belastet, opstår der ubalancer, som kan give forskellige symptomer i kroppen, men som også kan have stor indflydelse på vores hormonelle og følelsesmæssige tilstand. Vi bruger kun de teknikker, som du føler dig tilpas ved. Du ligger på en blød briks på ryg eller mave, med tæppe på og blid musik i rummet. Ved nogle af de teknikker jeg bruger, kan man beholde sit tøj på. Ved andre er det mere optimalt at tage blusen af, og hvis du finder det ubehageligt, finder vi sammen ud af andre muligheder. Du beholder altid dit undertøj på.

De fleste finder dyb ro under behandlingen, og mange falder i søvn. Nogle vil opleve en følelsesmæssig reaktion eller forløsning.

Kommer man med en skade eller specifik smerte, er det ikke sikkert behandlingen vil være centreret omkring dette sted. Der vil være mange faktorer i spil, når jeg vurderer hvilke teknikker jeg gør brug af. Ønsker du en række behandlinger for eventuelt en akut opstået skade, anbefaler jeg, der bør gå ca. en uge mellem hver behandling. Efter tre behandlinger skal du gerne kunne mærke en effekt. De fleste vil dog kunne mærke en bedring allerede første gang. Det afhænger naturligvis af, hvad problematikken består af. For at opnå en varig effekt, er der som regel ting, du selv kan gøre. Dette vil du få vejledning og inspiration til. På den måde skal Kranio-Sakral terapien ses som et samarbejde, hvor jeg kan guide din krop på rette vej, så du både får lindring, men også hjælp til at undgå fremtidige lignende tilstande.

Efter behandlingen

Jeg råder altid klienter til at undgå aktivitet efter en behandling, og derudover er det vigtigt at få rigeligt med vand/væske efterfølgende. Der vil frigives mange affaldsstoffer i forbindelse med behandlingen, og nogle vil kunne føle en enorm træthed og sårbarhed, og endda influenzalignende symptomer.

Kroppen vil arbejde videre efter behandlingen, og der vil i nogle tilfælde kunne mærkes en murren og ømhed, mens dette står på. Det er helt normalt, og betyder blot at din krop reagerer på behandlingen. Bliver du utryg, er du altid velkommen til at tage kontakt, og få en snak om reaktionerne.

Heilpraktik

Kranio-Sakral terapi er et samarbejde

Kommer du med en skade eller specifik smerte, er det ikke sikkert behandlingen vil være centreret omkring dette sted. Der vil være mange faktorer i spil, når jeg vurderer hvilke teknikker jeg gør brug af.

Ønsker du en række behandlinger for eventuelt en akut opstået skade, anbefaler jeg, der bør gå ca. en uge mellem hver behandling. Efter tre behandlinger skal du gerne kunne mærke en effekt. De fleste vil dog kunne mærke en bedring allerede første gang. Det afhænger naturligvis af, hvad problematikken består af.

For at opnå en varig effekt, er der som regel ting, du selv kan gøre. Dette vil du få vejledning i og inspiration til. På den måde skal Kranio-Sakral terapien ses som et samarbejde, hvor jeg kan guide din krop på rette vej, så du både får lindring, men også hjælp til at undgå fremtidige lignende tilstande.

Priser

Der er afsat 90 minutter pr. behandling af voksne inklusive journalskrivning. For børn og baby kortere tid, da deres krop ikke tåler den samme mængde behandling.

Som voksen har du mulighed for at bestille en forlænget tid. Det kan du gøre, hvis du gerne vil bruge mere end en halv time på den indledende og afklarende samtale, eller hvis du har lyst til at selve behandlingen skal vare længere end en time. Prisen for en forlænget tid er 900 kroner.

Du kan købe klippekort til tre gange. Studerende og pensionister får 10% rabat på KST/Heilpraktik – husk studiekort. Dette gælder dog ikke infrarød sauna

Pr. behandling / 3 behandlinger
Voksne 90 minutter
700,- / 1.950,-
Voksne forlænget tid - 120 minutter
900,-
Unge 13-17 år
600,- / 1.650,-
Børn 2-12 år
500,- / 1.350,-
Baby
300,- / 800,-
Infrarød sauna u/bad - m/bad
100,- / 125,-
KST behandling og infrarød sauna tillægges på behandlingen
100,-

Vil du se ledige tider?

Jeg tilbyder et trygt, tillidsvækkende og roligt miljø, og jeg er ydmyg overfor det ansvar, der ligger i at behandle andre. Book tid herunder.