Jeg behandler med udgangspunkt i Kranio-Sakral terapi og elementer fra

Heilpraktik

Hvad er Heilpraktik?

Min igangværende uddannelse i Heilpraktik har rødder i tyske traditioner indenfor naturmedicin. Oversat til dansk betyder Heil-praktik helbredelses-praktik, og er det alternatives svar på praktiserende læger. I Tyskland praktiserer Heilpraktikere da også på lige fod med læger, og kan både udskrive medicin og give injektioner. I Danmark står Heilpraktik dog stadig på lige fod med andre alternative behandlingsformer.  En Heilpraktiker diagnosticerer ved at undersøge og analysere ud fra et helhedsperspektiv på kroppens systemer, og behandler med bl.a. bioregulation, ernæringsterapi, øreakupunktur, plante- og urtemedicin samt homøopati. Der sammensættes en individuel behandling, som er nøje tilpasset den enkelte. Da denne måde at behandle på er mere langsigtet og stiler mod helbredelse, er metoden da også mere langsommelig, end hvis man får udskrevet kemisk fremstillet medicin, som der ofte ses en hurtig effekt af. Mange har et ønske om at reducere denne medicin, da den blot slår symptomer ned, og ofte også har andre bivirkninger. Den gode nyhed er, at det ene ikke udelukker det andet, og at man – hvis man er indstillet på det – som regel har gode muligheder for at opnå varig bedring, hvis man er tålmodig og er indstillet på, at ændre nogle ting.

Heilpraktik

Priser

Der er afsat 90 minutter pr. behandling af voksne inklusive journalskrivning. For børn og baby kortere tid, da deres krop ikke tåler den samme mængde behandling.

Som voksen har du mulighed for at bestille en forlænget tid. Det kan du gøre, hvis du gerne vil bruge mere end en halv time på den indledende og afklarende samtale, eller hvis du har lyst til at selve behandlingen skal vare længere end en time. Prisen for en forlænget tid er 900 kroner.

Du kan købe klippekort til tre gange. Studerende og pensionister får 10% rabat på KST/Heilpraktik – husk studiekort. Dette gælder dog ikke infrarød sauna.

Pr. behandling / 3 behandlinger
Voksne 90 minutter
700,- / 1.950,-
Voksne forlænget tid - 120 minutter
900,-
Unge 13-17 år
600,- / 1.650,-
Børn 2-12 år
500,- / 1.350,-
Baby
300,- / 800,-
Infrarød sauna u/bad - m/bad
100,- / 125,-
KST behandling og infrarød sauna tillægges på behandlingen
100,-

Vil du se ledige tider?

Jeg tilbyder et trygt, tillidsvækkende og roligt miljø, og jeg er ydmyg overfor det ansvar, der ligger i at behandle andre. Book tid herunder.